کسب جایزه "دکتر کاظمی آشتیانی" توسط جناب آقای دکتر ادریس حسین زاده

۰۵ آبان ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۷ کد : ۱۸۳ اخبار اطلاعیه ها
کسب جایزه "دکتر کاظمی آشتیانی" توسط جناب آقای دکتر ادریس حسین زاده

کسب جایزه "دکتر کاظمی آشتیانی" توسط جناب آقای دکتر ادریس حسین زاده، عضو هیأت علمی گروه مهندسی بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی ساوه

دکتر سعید کاظمی آشتیانی چهره ماندگار علمی، رئیس سابق پژوهشکده رویان و جهاد دانشگاهی بود که در سال ۸۴ دار فانی را وداع گفت؛ چهار سال بعد از درگذشت وی، «جایزه دکتر کاظمی آشتیانی» برای حمایت و تقدیر از محققان برتر شکل گرفت.

گفتنی است دکتر حسین زاده دانش آموخته دکترای تخصصی مهندسی بهداشت محیط از دانشگاه تربیت مدرس می باشد. وی در سال ۱۳۹۷ با مرتبه استادیاری در دانشگاه علوم پزشکی ساوه مشغول به فعالیت شد و در سال 1398 با توجه به دستاوردهای آموزشی-پژوهشی و فناورانه موفق به کسب جایزه دکتر کاظمی آشتیانی از سوی بنیاد ملی نخبگان شد. تاکنون  کتب و مقالات علمی-پژوهشی متعددی و همچنین 4 اختراع توسط ایشان منتشر و ثبت شده است.

نظر شما :