برگزاری امتحانات پایان ترم به شکل تجمیع شده؛

۰۹ تیر ۱۴۰۲ | ۲۲:۴۴ کد : ۳۳۳۰ اخبار
امتحانات پایان ترم در دانشکده علوم پزشکی ساوه از روز ۲۷ خرداد و در پردیس نوساز آن و به شکل تجمیعی برگزار شد.
برگزاری امتحانات پایان ترم به شکل تجمیع شده؛

با توجه به قرار گیری در فصل امتحانات پایانی دانشگاه ها، دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز در این بازه ی زمانی (برگزاری امتحانات از تاریخ 27 خرداد لغایت 14 تیر ) با فراهم آوردن زیرساخت‌های مورد نیاز در بحث برگزاری امتحانات بر پایه دستورالعمل های آموزشی، سعی نموده است با رعایت این استاندارد ها و استفاده از امکانات آموزشی موجود در مکان جدید التاسیس دانشکده واقع در پردیس دانشگاهی، محیطی آرام و سالم را جهت برگزاری هرچه بهتر امتحانات برای دانشجویان فراهم آورد.

این دانشکده با بکارگیری کلیه امکانات موجود اعم از کلاس ها، کوریدورها، سالن آمفی تئاتر، سالن ورزشی با ظرفیت 500 نفر و همچنین مرکز آزمون آنلاین توانسته موقعیتی را فراهم آورد تا کلیه ی امتحانات هم زمان و موعد صبح برگزار گردد  که این موضوع کمک شایانی در مدیریت مصرف برق در این دانشکده به همراه داشته است.

با توجه به اینکه دانشکده در نظر دارد درسال های آتی با تجهیز مرکز آزمونهای آنلاین کلیه امتحانات خود را در آن برگزار نماید، امید است در آینده ای نزدیک شاهد قرارگیری دانشکده علوم پزشکی ساوه در رده ی دانشگاه های برتر در این زمینه باشیم.

@mefda_saveh