فراخوان دعوت از شرکتهای سلامت محور فعال و فناور در "کنگره و جشنواره ملی شیخ الرئیس"

۰۵ آبان ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۸ کد : ۳۷۶۳ اخبار
کنگره و‌جشنواره ملی شیخ الرئیس از یکم تا سوم آذر ۱۴۰۲ در مرکز همایش های رازی برگزار می شود.

با توجه به برگزاری اولین همایش ملی فناوری های نوین آموزش علوم پزشکی تحت عنوان کنگره و جشنواره ملی شیخ الرئیس در تاریخ اول لغایت سوم آذرماه 1402 در مرکز همایش های بین المللی رازی و استقبال کم نظیر مجامع علمی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور ، با حضور سیاستگذاران، اندیشمندان، اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کلیه ذینفعان حوزه سلامت وآموزش علوم پزشکی کشور اعم از پزشکان، دندانپزشکان، داروسازان و مشمولین جامع بازآموزی آموزش مداوم و شرکتهای دانش بنیان، مراکز رشد و پارکهای فناوری، فرصت مناسبی جهت ارائه و در معرض قرارگرفتن آخرین دستاوردها شرکتها و فعالان حوزه سلامت در حوزه تجهیزات و فناوری های نوین پزشکی و آموزشی، دارو و مکمل فراهم گردیده است . لذا دبیرخانه دائمی این کنگره مستقر در مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش علوم پزشکی کشور از کلیه شرکتهای فعال در حوزه سلامت جهت ارائه و معرفی محصولات خود از طریق شرکت در نمایشگاه این رویداد ملی دعوت بعمل می آورد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و رزرو غرفه می توانید حداکثر تا تاریخ دهم آبانماه 1402  به تارنمای  این همایش به نشانی   https://technology.nasrme.ac.ir  مراجعه فرمایید.