جلسه مرکز رشد فناوری سلامت و مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشکده با مرکز آموزش فنی و حرفه ای ساوه

۲۰ دی ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۵ کد : ۴۲۲۸

جلسه مرکز رشد فناوری سلامت و مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشکده با مرکز آموزش فنی و حرفه ای ساوه با حضور جناب آقای دکتر میثم رحمانی، مدیر مرکز رشد فناوری سلامت، سرکار خانم دکتر ملک زادگان، مدیر EDC و جناب آقای مهندس مهران توکلی، رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای ساوه در تاریخ 1402/10/19 در مرکز آموزش فنی و حرفه ای ساوه برگزار شد. هدف از برگزاری این جلسه انعقاد تفاهم نامه مرکز رشد دانشکده و مرکز فنی و حرفه ای ساوه بود.

در ابتدای جلسه، آقای دکتر رحمانی با بیان انتظارات دانشکده از انعقاد تفاهم نامه، موضوع "راه اندازی مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی" را به عنوان همکاری در اولویت مطرح و اهداف مورد نظر دانشکده را از این برنامه توصیف نمودند.

در ادامه، آقای مهندس توکلی رویکرد و اهداف مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی را عنوان کرده و مشکلات پیش روی این مراکز را بیان نمودند. براساس مذاکرات صورت گرفته، مهندس توکلی موافقت خود را برای انعقاد تفاهم نامه و شروع اقدامات لازم برای راه اندازی TMC اعلام نمودند.