پیام تبریک نوروزی "دکتر مرتضی همت"

۰۲ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۳:۰۹ کد : ۴۷۵۳ اخبار
معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی در ویدئویی ضمن تبریک سال نو شمسی ۀرزوی قبولی طاعات و عبادات همه کارکنان معاونت را از درگاه ایزد منان طلب نمودند. ایشان برنامه های آتی معاونت را نیز شرح دادند.

دکتر مرتضب همت معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی ساوه در پیامی ویدئویی ضمن گرامیداشت حلول ماه مبارک رمضان، آغاز سال نو را به همه اساتید، کارکنان و دانشجویان تبریک گفتند.

ایشان با اشاره به کارهای صورت گرفته در سال گذشته بیان نمودند "به همین روند رو به رشد در سال آتی نیز به امید خدا ادامه خواهد یافت. از مهمترین کارهای صورت گرفته در سالی که گذشت می توان به موفقیت در تأیید اعتباربخشی پزشکی اشاره نمود، همچنین راه اندازی خوابگاه جدید دختران می توان اشاره نمود. "

وی از برنامه آتی این معاونت گفت "می توان به پذیرش مقطع کارشناسی ارشد در برخی رشته ها و برنامه ریزی جهت دو رشته دیگر اشاره نمود"

نظر شما :