افتخارآفرینی دانشجویان دانشکده علوم پزشکی ساوه در مسابقات بین المللی Iran open ۲۰۲۴

۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۵:۲۸ کد : ۴۹۸۲ اخبار
هجدهمین دوره از مسابقات بین المللی روبوکاپ Iran open به میزبانی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات از تاریخ ۲۹ تا ۳۱ ام فروردین ماه در تهران برگزار شد.

تیم تحقیقاتی مشترک دانشکده علوم پزشکی ساوه و دانشگاه آزاد اسلامی ساوه موفق به کسب مقام سوم در لیگ ایده تا محصول مسابقات بین المللی ایران اپن ۲۰۲۴ و کسب سهمیه بنیاد نخبگان شدند. آقای مهران بیگ زاده دبیر کمیته تحقیقات و فناوری علوم پزشکی ساوه، خانم آیدا حسینی دبیر دفتر یوسرن، آقای امیرحسین نظری و خانم حبیبه امیری نژاد اعضای این تیم تحقیقاتی بودند که با ساخت دستگاهی برای تحلیل سیگنال‌های الکتریکی در لایه‌های پوست، عضله و عصب به منظور تشخیص روند بهبود زخم یا پارگی مبتنی بر الگوریتم‌های ماشین لرنینگ و حمایت آقای دکتر میثم رحمانی و خانم دکتر پریسا حسینی موفق به کسب این مقام ارزشمند شدند.

ضمن عرض تبریک خدمت این تیم برگزیده، از درگاه خداوند متعال برای ایشان موفقیت، سلامت و بهروزی را آرزومندیم.