ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۳

۲۹ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۰:۴۷ کد : ۶۵۴۳ اخبار
اطلاعیه معاونت آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی درباره ثبت نام دانشجویان جدید صادر شد.

قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون سراسری کارشناسی ارشد ،  در تاریخ 1/07/1403  از ساعت 8 لغایت 14 ،با در به همراه داشتن مدارک ذیل جهت ثبت نام حضوری مراجعه نمایید.

مدارک مورد نیاز :

1. 4 قطعه عکس4*3 پشت نویسی شده
  2. مدرک دانشنامه یا گواهی موقت یا مدرکی که نشان دهنده فراغت از تحصیل دانشجویان ترم آخر تا تاریخ 31/6/1403 باشد.
  3. ریز نمرات
  4. تاییدیه رتبه برتر برای پذیرفته شدگان با استفاده از شرایط استعداد درخشان(نمونه کشوری- با آزمون- بدون آزمون)
  5. مدرک نشان دهنده وضعیت سهمیه رزمندگی :

الف)پذیرفته شدگان سهمیه 25% رزمندگان و ایثارگران:

1. رزمنده- ایثارگر- جاوید الاثر- جانباز-آزاده
      2. همسر و فرزند: شاهد- جانباز25% و بالاتر- آزاده- مفقودالاثر
      3. رزمندگان جبهه مقاومت

ب)پذیرفته شدگان سهمیه 5% رزمندگان و ایثارگران:

1.         1. جانباز- فرزند و همسر جانباز کمتر از 25%
  2.         2. همسر و فرزندان رزمندگان دارای حداقل 6 ماه حضور داوطلبانه در جبهه
  3. پرینت فرم نهایی ثبت نام آنلاین، یک سری.
  4. نامه تسویه حساب بدهی به صندوق های رفاه دانشجویان
  5. مدرک نشان دهنده نظام وظیفه( کارت پایان خدمت- معافیت دائم) برای پذیرفته شدگان آقا
  6. مدارک انصراف قطعی برای دانشجویان انصرافی مقطع کارشناسی ارشد
  7. فرم تعهد محضری جهت ثبت نام خوابگاه(دانشجویان شهریه پرداز و دانشجویان آقا)و دریافت وام دانشجویی

دانلود فایل فرم تعهد محضری

*از پذیرفته شدگان دوره مازاد (شهریه پرداز) مبلغ شهریه ثابت ( ریال26,573,415) بصورت علی‌الحساب دریافت خواهد شد.