راه اندازی و شروع به کار آزمایشگاه جامع علوم پایه معاونت آموزشی

۱۸ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۴۶ کد : ۲۱۱۹ اخبار
به گزارش روابط عمومی، معاون آموزشی دانشکده علوم پزشکی ساوه از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاه جامع ویژه گروه های علوم پایه خبر داد .
راه اندازی و شروع  به کار آزمایشگاه جامع علوم پایه معاونت آموزشی

دکتر مرتضی همت با تاکید از حمایت های مادی و معنوی معاونت محترم توسعه دانشکده افزود: در راستای توسعه و ارتقاء زیرساخت های آموزشی، آزمایشگاه جامع علوم پایه به منظور ارائه خدمات تخصصی آموزشی و ایجاد فضای مناسب به دانشجویان راه اندازی گردید.

ایشان در ادامه ضمن ابراز رضایت از این راه اندازی آزمایشگاه بیان کرد که باتوجه به عدم امکانات و تجهیزات در گذشته، این اقدام نقش بسیار بزرگی در تربیت هر چه بهتر دانشجویان دانشکده در مقاطع مختلف را دارد.

دکتر همت در پایان از پیگیری های مستمر مدیریت آموزش و اساتید گروه آزمایشگاهی علوم پایه دکتر علی احسان شهبازی و دکتر المیرا روشنی اصل تشکر و قدردانی کرد.

کلید واژه ها: راه اندازی آزمایشگاه علوم پایه روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی ساوه