بازدید معاون آموزشی از آزمایشگاه علوم پایه

۲۴ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۰ کد : ۲۱۳۲ اخبار
دکتر مرتضی همت به همراه مدیر آموزش دانشکده علوم پزشکی ساوه از آزمایشگاه علوم پایه بازدید کرد.
بازدید معاون آموزشی از آزمایشگاه علوم پایه

به گزارش روابط عمومی، معاون آموزشی دانشکده علوم پزشکی ساوه به همراه دکتر عزیزی 23 خرداد ماه سال جاری از آزمایشگاه علوم پایه این دانشکده بازدید کرد.

دکتر همت در جمع دانشجویان حاضر، ضمن ابراز رضایت از راه اندازی این آزمایشگاه بیان کرد که باتوجه به عدم امکانات و تجهیزات در گذشته، این اقدام نقش بسیار بزرگی در تربیت هر چه بهتر دانشجویان دانشکده در مقاطع مختلف را دارد.

در این بازدید دکتر شهبازی رئیس آزمایشگاه، گزارشی از افتتاح، تجهیزات، عملکرد بخش ها ارائه و به پرسش های حاضرین پاسخ داد.

دکتر همت در پایان از پیگیری های مستمر مدیریت آموزش و اساتید گروه آزمایشگاهی علوم پایه دکتر علی احسان شهبازی و دکتر المیرا روشنی اصل تشکر و قدردانی کرد.

کلید واژه ها: راه اندازی آزمایشگاه علوم پایه آزمایشگاه علوم پایه دانشکده علوم پزشکی ساوه دکتر مرتضی همت دکتر نعمت الله عزیزی دکتر علی احسان شهبازی روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی ساوه